خريد ارزان ترجمه مقاله بهينه سازي پارامترهاي فراوري شكلات در اسياب توپي
عنوان انگليسي مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate
عنوان فارسي مقاله: بهينه سازي پارامترهاي فراوري شكلات در اسياب گلوله اي
دسته: صنايع غذايي
فرمت فايل ترجمه شده: WORD (قابل ويرايش)
تعداد صفحات فايل ترجمه شده: 17
ترجمه ي سليس و روان مقاله آماده ي خريد مي باشد.
_______________________________________
چكيده ترجمه:
هدف
از اين كار بهينه سازي آسياب براسا فرايند فراوري و تصفيه شكلات از نظر
زمان فراوري و مصرف انرژي است.آزمايش پس از طرح ريزي مركب مركزي(CCD)
برنامه ريزي شده و با توجه به زمان فراوري(RT) و سرعت شفت همزن(as) به
عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغيرهاي تجربي اندازه گيري ويژگي ها و
شكلات هاي بدون قالب ريزي شده را در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را
بررسي مي كند. ضريب مصرف انرژي نيز مهم بوده و همچنين محتواي مقدار اهن و
اندازه ذرات مهم است. بهينه سازي عبارتست از به حداقل رساندن زمان فراوري
با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمايش شرايط كار 70دور در دقيقه بوده و
زمان فراوري 58دقيقه بوده است. شرايط مطلوب محاسبه شده توسط بهينه سازي به
شرح زير است.58دور در دقيقه و 38.5 دقيقه براي زمان فراوري. شرايط كاري
جديد مشخص شده براي آسياب گلوله اي در نظر گرفته شده است كه خروجي109
كيلوگرم بر ساعت تا 156 كيلوگرم بر ساعت را داشته و 43%افزايش بهره وري
ديده مي شود. تجربه و شواهد در شرايط بهينه سازي انجام شده براي اثبات
نتايج بدست آمده انتظارات موجود را از متغير وابسته تاييد مي كند.
كليدواژه:شكلات،فراوري آسياب ميله اي،طراحي تجربي،بهينه سازي،تابع مطلوب
1-مقدمه:
براساس
قانون فعلي اروپا Dir.200036/CE:UE2000) تهيه شكلات به عنوان يك محصول
بدست امده از كاكائو و شكر است كه شامل كمتر از 35% مواد جامد كاكائوي بوده
و مقدار كمتر از 18%كره كاكائو و كمتر از 14%كاكائوي بدون چربي خشك مي
باشد. روش هاي سنتي شكلات گيري براساس مخلوط كردن مواد تشكيل دهنده بوده و
سپس انها توسط فرايند آسياچرخشي خرد شده و كنچينگ و معتدل سازي انجام مي
شود. مهم تر از همه فرايند كنچينگ است كه به منوظر حذف رطوبت و طعم نامطلوب
مي باشد. در حالي كه با اين فرايند شكلات بساير دلپذير مي شود.

جهت دانلود محصول اينجا كليك نماييد

- چهارشنبه ۱۳ آبان ۹۴ ۱۳:۱۳ ۱۶ بازديد
- ۰ نظر